Projecte Filosofia i fotografia: Mirades intergeneracionals

 Font:
Divendres, 24/03/2023

Aquest projecte és un punt de trobada entre joves i gent gran on captarem mirades a través de la fotografia i filosofarem sobre temes d’interès.

Mediam és una entitat que des de fa quasi una dècada treballa dia a dia per incorporar la mirada mediadora a Barcelona. Al llarg del 2022, vam iniciar una nova línia de projectes de diàleg social. El primer d’ells va ser el Sapere Aude: Projecte de Debat Intergeneracional, una proposta de trobada entre joves i gent gran per compartir, reflexionar i generar connexions entre els dos col·lectius.

Gràcies a l’èxit de proposta, hem decidit ampliar la línia de diàleg social i impulsar el projecte: Filosofia i fotografia: Diàleg i mirades intergeneracionals sobre la ciutat.

En aquest projecte hi participaran 20 persones joves (entre 18 i 29) i 20 persones grans (+65) i combina dues parts: una artística i una reflexiva. Al llarg diverses sessions del projecte, aprendrem a retratar mirades, persones, detalls i paisatges gràcies a una persona experta en fotografia. En la resta, farem servir les fotografies que hem captat per obrir debats filosòfics i reflexionar sobre el que ens transmeten i el que veiem a la fotografia. El projecte acaba amb una exposició itinerant amb les fotografies que hem captat al llarg de les sessions.

Per a la realització del programa, busquem a les 20 persones joves que participaran a les sessions. Aquest és el perfil cercat:

  • Tenir entre 18 i 29 anys
  • Compromís per assistir a les sessions del projecte
  • Interès per aprendre fotografia i establir diàleg amb les altres persones participants

L'estructura de les sessions és la següent:

  • Nombre de sessions: 10 sessions, 5 que tindran lloc d’abril a juny i 5 de setembre a desembre.
  • Durada de les sessions: Entre 90 i 120 minuts.

*Les hores de projecte es poden incloure com a pràctiques en cas d’estar cursant estudis relacionats amb l’àmbit social, ja que treballarem les sessions incorporant eines mediadores, restauratives i la mirada sistèmica.

Les persones interessades es poden inscriure aquí.

Per a més informació contactar a polmediam@gmail.com o al telèfon 686549177.

Data: 

Divendres 24 març

Hora: 

10:09

Organitzador: 
Mediam
Correu electrònic de l'organitzador: 
polmediam@gmail.com