Què és realment la interseccionalitat o com es practica?

El col·lectiu Afroféminas organitza un taller sobre interseccionalitat
Tarragona
Dissabte, 18/09/2021

El col·lectiu Afroféminas realitzarà aquest acte el 18 de setembre en el marc del cicle 'Estiu amb Cooperació', organitzat per l'Ajuntament de Tarragona, per parlar de com posar en pràctica allò que anomenem 'interseccionalitat'.

Segons l'organització de dones afrodescents, la paraula 'interseccionalitat' ha perdut gran part del seu significat els últims anys degut a que el feminisme contemporani no ha sabut entendre-la més enllà del pla teòric.

Aquest taller vivencial amb debat posterior proposat per Afroféminas ofereix les eines necessàries per practicar la interseccionalitat des d'una perspectiva anticolonialista allunyada de paternalismes i subordinacions.

Al llarg de la xerrada, les organitzadores parlaran de possibles aliances feministes fent una crítica constructiva del moviment.

El col·lectiu, format per més de 50 dones de diferents països hispanoparlants, gestiona el seu propi mitjà de comunicació des del 2014. A dia d'avui, és un dels més importants en matèria de feminisme i antirracisme.

Data: 

Dissabte 18 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Afroféminas
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacto@afrofeminas.com