Cursos de lleure a l’Escola Lliure el Sol!

 Font:
Barcelona
Dimarts, 25/06/2024 fins Diumenge, 15/09/2024

No et direm quins plans fer aquest estiu, però si vols aprofitar per formar-te i fer un curs de monitor/a o director/a de lleure des de l’Escola Lliure el Sol tenim propostes per a tu!

L’Escola Lliure el Sol som una cooperativa de serveis de formació amb més de 30 anys d'història vinculada a l'educació popular i l'economia social i solidària. Per descomptat, formem des dels valors que defensem (entre d’altres, feminismes, associacionisme, cooperativisme, compromís i justícia global), oferint una formació vivencial, oberta i propera, amb metodologies actives i transformadores.

Posem a l'alumnat al centre, perquè el nostre objectiu és que aprofundiu en el món de l'educació en el lleure des d'una mirada crítica, enfortint-ne el lliurepensament i el vostre compromís social. I, sense dubte, una de les parts més importants de l’Escola Lliure el Sol és el nostre claustre: comptem amb un professorat expert que participa i s'implica en l'entorn alhora que ho promou la formació.

Què Oferim?

La nostra oferta formativa per aquest estiu 2024 és tant extensa com diversa: cursos de Premonitor/a de Lleure, Monitor/a de Lleure o Director/a de Lleure, i, fins i tot, un curs de residencial, per si t'engresca la idea de formar-te mentre vius una experiència formativa única a un entorn natural inigualable (trobaràs tota la informació aquí).

Tens diverses dates (al juny, al juliol, a l'agost o al setembre), a diversos territoris i en diferents formats; tu esculls!

Inscripcions Obertes!

Si el que has llegit et remou, és que som la teva escola de formació! Així que et convidem a visitar el nostre web Escola Lliure el Sol per obtenir més informació i/o inscriure't als nostres cursos de lleure a Barcelona. T’hi esperem!

Data: 

Dimarts 25 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Escola Lliure el Sol
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@escolaelsol.coop