Què passa amb el transport públic del tren a Salou, Cambrils i L'Hospitalet de l'Infant?

Xerrada informativa dijous 12 de març a Cambrils (imatge: transportpublic.org)
Cambrils
Dijous, 12/03/2015

El tren-tram de rodalia que hauria de passar per les poblacions de Cambrils, Salou i L'Hospitalet de l'Infant està amenaçat. La PTP t'explica què passa amb el tren, dijous 12 de març al Centre Cultural de Cambrils.

Les entitats Promoció del Transport Públic i la Plataforma de Defensa del Ferrocarril al Camp de Tarragona, organitzen una xerrada per informar sobre les repercussions de la eliminació de la xarxa viària de rodalia, substituïda per una línia d'accés perifèric i poc accessible.

La supressió de les estacions urbanes cèntriques de l'Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp, Cambrils i Salou, limitaria l'accessibilitat i la viabilitat d'un servei públic utilitzat anualment per més de 670.000 passatgers, i generaria una important pèrdua de connectivitat interna dins el Camp de Tarragona.

Aquestes propostes són un greu perjudici per als usuaris del transport públic i són contraries al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona aprovat per la Generalitat, que preveu integrar urbanísticament la línia mitjançant la seva conversió a tren-tram.

Les entitats presentaran el seu estudi i les seves propostes d'integració.

Data: 

Dijous 12 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Promoció del Transport Públic
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@transportpublic.org