Quedada de booktubers a Món Llibre

Joves fent una d'aquestes "kedades"
Barcelona
Diumenge, 17/04/2016

Joves amants de la lectura explicaran la seva experiència a la xarxa i com s’ho fan per atreure públic als seus canals de Youtube a tothom que s'interessi pel tema.

Aquesta activitat està organitzada per la Xarxa de Biblioteques de Barcelona en el marc de la 12a edició de Món Llibre, una trobada amb tot el que té a veure amb el món de la lectura: llibres, il·lustració, tallers, teatre, cinema, etc.

La quedada #recomanollegir comptarà amb una directora de cinema i amb un expert en xarxes socials que donaran consells a les persones que hi assisteixin per enregistrar i editar vídeos i aconseguir que les recomanacions es difonguin per la xarxa.

Totes les trobades de booktubers que s'han organitzat a les Biblioteques de Barcelona han estat un èxit. Els reportatges es troben disponibles per ser vistos al canal Youtube de les Biblioteques de Barcelona i al portal Adolescents.cat.

Pots participar també fins el 20 de maig al concurs #recomanollegir, i guanyar un e-reader i fins a 200 euros per comprar llibres a la llibreria ALIBRI.

Data: 

Diumenge 17 abr

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Xarxa de Biblioteques de Barcelona