Qui ets sense els teus privilegis? La trampa de la inclusió en un món excloent

 Font: vng[in]clusió
Vilanova i la Geltrú
Dimecres, 13/11/2019

El 13 de novembre és la novena edició de la jornada d'inclusió social i aquest any ve plena de novetats i continguts atrevits on experimentareu amb els vostres privilegis i desavantatges socials.

Un any més vng[in]clusió, l'Oficina Tècnica d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza la jornada d'inclusió social. Serà el dimecres 13 de novembre i amb la mà d'acadèmics i experts en la temàtica es formularan qüestions clau sobre la inclusió en les nostres societats avançades.

Què hi ha de nosaltres en els processos d’exclusió? Quin lloc ocupem en societats on predomina la normalització i s'oculten les diferències? Com pensem la normalitat i alhora la diversitat? Moltes d'aquestes qüestions es resoldran de la mà del Fernando González Placer, llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació, doctor en Pedagogia i membre del GRECS -Grup de Recerca sobre Exclusió i Controls Socials- de la Universitat de Barcelona.

Seguidament, tindreu l’oportunitat de participar en 1 dels 4 tallers vivencials que permetran, des de diferents òptiques, experimentar i reflexionar en primera persona sobre qüestions com les nostres identitats, la interseccionalitat i les desigualtats, la diversitat, o el paper de les NTIC en aquest nou paradigma de relacions complexes on es barregen privilegis i desavantatges anònims. Es contarà amb talleristes de la talla de Fil a l'Agulla; l'Institut Diversitas, la Dolors Reig, autora d'El Caparazón; la Kira Bermúdez i el Moha Ait Abou, de l'àmbit de la mediació i intervenció intercultural i comunitària.

És una jornada gratuïta i l'aforament és limitat. Va dirigida a totes aquelles persones que, per feina, vocació, estudis o inquietud personal, tingueu interès en aprofundir més en la temàtica de la inclusió i la diversitat social. L'acte tindrà lloc al campus de l'Universitat Politècnica de Catalunya de Vilanova i la Geltrú, el dimecres 13 de novembre de 9 a 14.30h.

Seran tallers simultanis, per tant, us podreu inscriure en un d'ells en el següent Formulari. Per més informació de la Jornada podeu consultar el PROGRAMA.

Qualsevol dubte, podeu contactar amb els organtizadors a: vnginclusio@vilanova.cat o al 93.914.00.00 (ext.3423).

Data: 

Dimecres 13 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
vng[in]clusió, Oficina Tècnica d'Inlcusió Social Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Correu electrònic de l'organitzador: 
vnginclusio@vilanova.cat