Trobades: Vols conèixer Barcelona i aprendre català?

 Font:
Barcelona
Dijous, 01/12/2022

L'espai d'informació i suport a persones nouvingudes EL IZOTE organitza des de l'1 de desembre unes trobades per caminar pels carrers de Barcelona, conèixer la història de la ciutat i aprendre nocions bàsiques de català.

L'Espai d'Acollida i Informació 'El Izote' és un servei d'ajuda a les persones nouvingudes on consultar quins són els primers passos a fer i com accedir als ajuts, recursos públics i serveis bàsics de sanitat, educació, orientació i inserció laboral, alimentació, habitatge, etc.

Entre les diferents activitats que realitzen aquests mesos de desembre del 2022 i gener del 2023, l'entitat inicia un taller amb el títol 'Vols conèixer Barcelona i aprendre català?'. Es tracta d'una iniciativa que, des de l'1 de desembre, i cada dijous a les 18h, durà a les persones interessades a caminar pels carrers de Barcelona, conèixer la història de la ciutat i aprendre nocions bàsiques de català.

Les caminades s'inicien al carrer Cuba número 2.

Si estàs interessat o interessada, només t'has d'inscriure a aquest correu: izote@literaturasalvadorenya.cat indicant el teu nom i cognoms i un telèfon de contacte. Les places són limitades.

Data: 

Dijous 01 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Espia EL IZOTE, Xarxa de LIteratura Salvadorenya de Barcelona, Huacal
Correu electrònic de l'organitzador: 
izote@literaturasalvadorenya.cat