Quina Tela!

L'obra Quina tela! obre el cicle Arrelarts de l'Aula Ambiental del Bosc de Turull (imatge: xucru teatre)
Barcelona
Dissabte, 01/10/2016

L'obra Quina tela! obre el cicle Arrelarts el dissabte 1 d'octubre al Bosc de Turull de Barcelona, amb una reflexió sobre el nostre vincle amb la roba en una societat de consum

El teatre es submergeix en la reflexió ambiental amb Xucrut Teatre, una companyia teatral que es caracteritza per espectacles dinàmics, molt gestuals, on res sobre els escenaris és prescindible. La seva art reflexiona al voltant de la vida a la societat de consum. Estan vinculats al Centre de Recerca i Informació en Consum, editor de la revista Opcions.

L'1 d'octubre estrenaran la primera jornada del cicle Arrelarts, amb l'humor de l'obra Quina tela!, centrada en el vincle emocional que tenim amb la roba, i quines són les necessitats que ens cobreix. Diferents personatges mostren, en clau d'humor, situacions i rols entorn del consum de roba, intentant reflexionar i desvestir-nos d'inèrcies quotidianes. Som el que vestim? Ens vestim com som? Quina relació tenim amb la roba?

Després de l'espectacle, hi haurà un debat amb la presència de Setem i la campanya Roba Neta, al voltant de les nostres pautes de consum de roba, els seus efectes i els canvis que podem fer-hi.

Data: 

Dissabte 01 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
aula@boscturull.cat
Organitzador: 
Aula Ambiental Bosc de Turull