Quinzena anual de la qualitat a la Viquipèdia

Quinzena anual de la qualitat a la Viquipèdia. Imatge de la Wikimedia Finland (Llicència d'ús CC BY SA 2.0)
Dissabte, 16/12/2017 fins Diumenge, 31/12/2017
(En línia)

La quinzena anual vol millorar els continguts que tenen mancança d’informació o són objectes de discussió. Poden participar-hi, tots els usuaris i usuàries de la Viquipèdia.

La Viquipèdia en català ha organitzat la Gran quinzena anual de la qualitat. Aquesta quinzena té per objectiu en el manteniment i la millora qualitativa dels articles. La quinzena se celebra entre el 16 de desembre i el 31 de desembre i mobilitza a tots els voluntaris i voluntàries que fan créixer la Viquipèdia.

Aquesta quinzena anual se celebra perquè una de les crítiques que rep la Viquipèdia, és la mala qualitat d’alguns articles. La Viquipèdia i tot el voluntariat que la fa activa, són coneixedors i coneixedores d’aquesta crítica i per això organitzen aquesta quinzena de millora.

La Viquipèdia ha classificat els articles que mereixen ser revisats i ha creat una plantilla de manteniment. Aquesta plantilla de manteniment té diverses consideracions i classificacions sobre els continguts que s’han de revisar dels articles. Per exemple: articles que han patit àtacs vandàlics, falta de traducció, falta de fonts d’informació o resolucions de discussió.

Per a fer la correcte revisió, els articles s’han classificat amb l’etiqueta #qq17. També existeix una pàgina on es pot realitzar tot el seguiment de l’evolució d’aquesta quinzena. Qualsevol usuari o usuària de la Viquipèdia pot participar en aquesta quinzena. Com a premi, la Viquipèdia obsequiarà amb un lot de 5 llibres, a la usuària o usuari que faci més edicions.

Data: 

Dissabte 16 des

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Amical Wikimedia
Correu electrònic de l'organitzador: 
amical@wikimedia.cat