Radiografia d'una pandèmia

Radiografia d'una pandèmia.
Dilluns, 06/07/2020 fins Dimecres, 08/07/2020
(En línia)

Un curs d’estiu per reflexionar i analitzar les condicions econòmiques, ambientals i socials que han envoltat l’aparició i el desenvolupament de la crisi actual, la qual va més enllà d’un problema exclusivament sanitari.

La Universitat Internacional per la Pau (Unipau) organitza els dies 6, 7 i 8 de juliol el curs d’estiu ‘Radiografia d’una pandèmia’, en què es realitzarà una anàlisi de la situació actual des de les perspectives ambiental, econòmica i social.

De la mà de diferents ponents de l'àmbit tant acadèmic com activista, s’analitzaran les polítiques públiques aplicades a nivell local i internacional, i també s’identificaran els comportaments individuals i socials que han acompanyat les decisions públiques i privades preses, no només en els darrers mesos, sinó al llarg d'anys de privatització del sistema públic.

També es plantejaran propostes sobre els canvis radicals que s’haurien de produir en les relacions personals, socials, econòmiques, polítiques i educatives per tal d’aprofitar les circumstàncies actuals i poder donar la volta al sistema.

El format del curs serà online a través de la plataforma Zoom i cada sessió començarà a les 18 h. La inscripció és gratuïta però obligatòria. El dia previ a l'inici del curs es farà arribar el link per correu electrònic a totes les persones inscrites a través d’aquest formulari. Per a més informació, podeu visitar la web de la UNIPAU o bé contactar a projectes@universitatdelapau.org.

Data: 

Dilluns 06 jul

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
projectes@universitatdelapau.org
Organitzador: 
Universitat Internacional per la Pau