Recollida d’aliments a la UPC per col·laborar amb "La fam no fa vacances"

 Font:
Barcelona
Dilluns, 04/05/2015 fins Divendres, 22/05/2015

Els centres de la Politècnica se sumen aquest mes a la campanya "La fam no fa vacances" del Banc d'Aliments. La universitat facilitarà punts de recollida fins el 22 demaig.

El Banc d'Aliments ha posat en marxa una vegada més la campanya "La fam no fa vacances", que té per objectiu mantenir les donacions d'aliments en l'època de vacances d'estiu per evitar que decaiguin les col·laboracions.

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) hi col·labora altra vegada i habilita punts de recollida d'aliments a diferents centres des del passat dia 4 i fins el 22 de maig.

Quins aliments? Amb motiu de la campanya impulsada pels bancs d'aliments "Cap infant sense bigoti", la llet és un aliment força demanat. A més, els més adients són els que es poden conservar, com ara pasta, arròs, fruits secs, oli, etc.

On s'hi pot participar? Barcelona, a l'FNB així com al Campus Nord (a l'ETSETB, la FIB, l'ETSECCPB, la Biblioteca Rector Gabriel Ferraté, l’Edifici Vèrtex i l'Edifici Til·lers), i al Campus Sud (a l'ETSEIB, l'EPSEB i l'FME). Al Campus del Baix Llobregat, a l'ESAB, l'EETAC, l'edifici de la Biblioteca, al de la UTG D7 i l'edifici C3. Al Campus de Terrassa, a l'ETSEIAT, l'EET, la FOOT, la Biblioteca, l'edifici TR11, el Vapor Sala, l'edifici Gaia i l'edifici Campus; al Campus del Vallés a l'ETSAV, al Campus de Manresa, a la biblioteca del Campus Universitari de Manresa, i al Campus de Vilanova i la Geltrú, a la biblioteca de l'EPSEVG.

Data: 

Dilluns 04 Maig

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC
Correu electrònic de l'organitzador: 
elena.albouy@gmail.com