Recollida de Joguines a la UB

Recollida de Joguines a la UB
Dilluns, 14/12/2015 fins Dimecres, 16/12/2015

Ja són en marxa els punts de recollida de joguines noves i no bèl·liques de la UB per col·laborar amb la campanya de Creu Roja Joventut "Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d'ajudar".

El Comissionat per a Desenvolupament Social i Envelliment, la Fundació Solidaritat UB i Creu Roja Joventut organitzen la novena edició de la recollida de joguines a les facultats i centres de la Universitat de Barcelona per col·laborar amb la campanya de Creu Roja.

Creu Roja Joventut la impulsa des de fa 20 anys amb l'objectiu de recollir joguines per a tots aquells nens i nenes que per motius socioeconòmics no tenen possibilitat d'estrenar cap joguina aquest Nadal. Alhora, vol contribuir a la reflexió sobre les joguines amb què juguen els infants i els valors que amaguen. Per aquest motiu, les joguines que siguin donades han de ser no bèl·liques.

Les joguines han de ser noves i no bèl·liques perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina. Es prioritzen joguines educatives, que potenciïn la imaginació i creativitat dels infants, que siguin cooperatives i no sexistes.

En aquest enllaç s'hi poden consultar els punts habilitats a la UB per fer les donacions. Seran oberts des del 14 de desembre i fins el 16 de desembre.

Data: 

Dilluns 14 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Comissionat per a Desenvolupament Social i Envelliment, Fundació Solidaritat UB i Creu Roja Joventut