Recompte 2018 de persones sense sostre

Recompte 2018 de persones sense sostre
Barcelona
Dimecres, 16/05/2018

Tindrà lloc la nit del 16 al 17 de maig a Barcelona per comptabilitzar les persones que dorment al carrer i detectar nous espais de pernocta.

Torna el recompte de persones sense sostre al carrer a la ciutat de Barcelona. Ho farà la nit del 16 al 17 de maig i les inscripcions per participar-hi s’han obert avui mateix. La iniciativa que promou la Xarxa de Persones Sense Llar (XAPSLL) té el doble objectiu de comptabilitzar el nombre de persones que dormen al carrer en un moment concret i de detectar nous espais de pernocta a partir d’una prospecció exhaustiva de tots els barris i districtes.

Per formar part del recompte s’ha de ser major d’edat, sense necessitat de comptar amb experiència prèvia en accions d’aquest tipus. Des de l’organització es recomana portar smartphome amb la bateria carregada per poder fer servir l’aplicació mòbil que s’utilitza per a dur a terme el recompte. A més, també s’aconsella tenir previst un mitjà de transport per tornar a casa, degut a què l’activitat acabarà en plena matinada.

Data: 

Dimecres 16 Maig

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Xarxa de Persones Sense Llar
Correu electrònic de l'organitzador: 
xapsllb@gmail.com