Recompte de persones que dormen al carrer a Barcelona

Persones oferint suport a una altra que dorm al carrer
Barcelona
Dimecres, 12/06/2019 fins Dijous, 13/06/2019

La nit del 12 al 13 de juny, per quart any consecutiu, s'enquestaran persones que es troben en aquesta situació amb una acció que recull informació útil per intentar afrontar la problemàtica del sensellarisme.

Arrels Fundació necessita la col·laboració de 700 persones que vulguin participar com a voluntàries entre les 21 hores del vespre del dia 12 de juny fins a les 5 hores del dia 13, per tal de poder actualitzar el cens de persones que dormen al carrer.

Gràcies a aquesta iniciativa es recapta informació sobre el temps que porten dormint al carrer, sobre possibles actes de violència que puguin haver patit, sobre el seu estat de salut i sobre altres qüestions que permeten fer un diagnòstic sobre el sensellarisme a la ciutat de Barcelona.

Per col·laborar-hi no és necessari tenir experiència prèvia. Els únics requisits són ser major d'edat; tenir disponibilitat per participar al recompte; parlar català, castellà, anglès, romanès, marroquí i/o polonès; i estar en condicions físiques de poder fer el recorregut a peu, que durarà entre tres i quatre hores.

A les 21 hores del dia 12 de juny es farà una petita formació a les persones participants i a partir de la mitjanit es recorreran en grups les zones assignades. Hi haurà diversos punts de trobada i el de cada persona participant serà el corresponent al districte en què s'hagi inscrit. Uns dies abans del cens, Arrels Fundació contactarà amb les persones inscrites comunicant el punt de trobada que li pertoca i donant algunes instruccions.

Pots apuntar-te a fer el recompte a partir del formulari en línia a la pàgina d'Arrels Fundació.

Data: 

Dimecres 12 juny

Hora: 

21:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@arrelsfundacio.org
Organitzador: 
Arrels Fundació