Relats sobre la Postveritat

Relats sobre la Postveritat
Cerdanyola del Vallès
Dimarts, 30/04/2019

Pretén donar respostes a preguntes com: On s’amaga la veritat? Podem viure al marge d’ella? Quin camí cal que recorrem per tornar a ella?

El dimarts 30 d'abril, la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès (plaça d'Enric Granados, 1) acollirà el diàleg ‘Relats sobre la Postveritat’ que organitza conjuntament la Unipau i el Centre Delàs d'Estudis per la Pau. Hi formaran part Rosa Ma Calaf, periodista i ex-corresponsal de RTVE i Xavier Artigas, soci de la productora de cinema Metromuster, especialista en realitzar documentals que desmunten els falsos relats hegemònics. El diàleg serà moderat per Mònica Garcia, periodista del TOT Cerdanyola.

L’activitat, emmarcada dins el ‘Cicle Diàlegs sobre Pau i Seguretat Humana’, és gratuït i tindrà una durada de dues hores amb inici a les 18.30 h. Girarà al voltant del concepte ‘postveritat’, caracteritzat pel soroll mediàtic, el bombardeig d’informació no contrastada, el ritme trepidant i el relativisme postmodern, i què augura un nou ordre mundial en què les fronteres entre allò cert, allò fals i la versemblança es difuminen. Pretén donar respostes a preguntes com: On s’amaga la veritat? Podem viure al marge d’ella? Quin camí cal que recorrem per tornar a ella?

Data: 

Dimarts 30 abr

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
secretaria@universitatdelapau.org
Organitzador: 
Unipau i el Centre Delàs d'Estudis per la Pau