Religió, ecologia i espiritualitat. Una oportunitat de diàleg per a la sostenibilitat

Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya
Barcelona
Dimecres, 27/11/2019

La Direcció General d’Afers Religiosos organitza el 27 de novembre una nova convocatòria RELIG per promoure la innovació i la recerca en l’àmbit de la diversitat religiosa.

Des de l’any 2014, la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitza les convocatòries RELIG amb l’objectiu de promoure la innovació i la recerca en matèria de diversitat religiosa i afavorir al coneixement de la cultura religiosa i el diàleg interreligiós en la societat catalana.

Enguany, la temàtica reflexiona sobre com el desenvolupament sostenible i l’ecologia esdevenen punts de trobada i diàleg entre les diferents confessions religioses. En concret, es busca fer difusió de projectes de recerca sobre sostenibilitat i religió i donar a conèixer recursos divulgatius i experiències sobre ecologia i sostenibilitat impulsades des de les diferents religions.

La Jornada Relig 2019 està destinada al personal de les administracions públiques catalanes que atenen persones d’orígens culturals i religiosos diversos, així com a professionals de l’àmbit de la intervenció social, l’ecologia i la sostenibilitat i del teixit associatiu vinculat a aquestes matèries. L'acte, que tindrà lloc de 8.45 a 14.00, se celebrarà a l'Escola d’Administració Pública de Catalunya, situada al carrer Girona 20 de Barcelona.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar d’aquesta convocatòria ja poden realitzar la seva inscripció.

Data: 

Dimecres 27 nov

Hora: 

08:45

Organitzador: 
Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
93 316 41 23