"Renova la teva roba": recollida de roba i taller "Disseny i decoració 2.0"

Taller "Disseny i decoració 2.0"
Barcelona
Dijous, 17/11/2016

Recollida de roba i taller per decorar l'espai d'intercanvi del "Renova la teva roba" de La Fàbrica del Sol. Amb la col·laboració de l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Casa d'Oficis de Barcelona Activa.

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

Porta la teva roba i a canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt, n’hi ha molts per triar!

S’admetran un màxim de 10 peces de roba. (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!) La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’ acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

Al taller "Disseny i decoració 2.0" descobrirem l'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol i tot el que es pot fer amb les seves màquines digitals. Podràs dissenyar i fabricar els elements necessaris per transformar la nostra sala d'activitats en un espai innovador i fashion per l'intecanvi de roba. I plegats farem una reflexió sobre l'importància de l'estètica associada a moda i els impactes socials i ambientals associats a aquesta industria.

Data: 

Dijous 17 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Correu electrònic de l'organitzador: 
lafabricadelsol@bcn.cat