Reunió informativa sobre la VII Mostra d’Entitats de Mataró

Mostra d’Entitats de Mataró
Mataró
Dilluns, 19/02/2018

La VII Mostra d’Entitats de Mataró es realitzarà dissabte 2 de juny. Les organitzacions interessades en participar-hi poden assistir a la reunió informativa que tindrà lloc dilluns 19 de febrer.

La mostra d'entitats ofereix a les associacions de Mataró la possibilitat de disposar d’un espai on fer difusió de les seves activitats i projectes i donar-los a conèixer a la ciutadania. És també un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències entre entitats, així com de reconeixement de la tasca que realitzen de manera voluntària. Enguany se celebrarà el 2 de juny i l'Agència de suport a l'associacionisme de Mataró ja està treballant en la seva organització.

Així, el 19 de febrer convoca les organitzacions interessades a una reunió informativa, que tindrà lloc a les 19.00 hores, al Centre Cívic Pla d’En Boet. L'objectiu és exposar la proposta d’organització i funcionament, per treballar-la i consensuar-la conjuntament.

La proposta inicial que hi presentaran ha estat elaborada per un grup promotor amb representants d’entitats i tècnics municipals. Si alguna altra organització té interés en formar-ne part, pot posar-se en contacte amb participacio[arrova]ajmataro.cat.

Per assistir-hi cal omplir aquest formulari.

Data: 

Dilluns 19 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Agència de suport a l'associacionisme de Mataró
Correu electrònic de l'organitzador: 
participacio@ajmataro.cat