Rock pels Xuklis 2020

Concert 2019 del 'Rock pels Xuklis'. Font: Sala Apolo
Barcelona
Dissabte, 29/02/2020

AFANOC organitza un conjunt de concerts pel càncer infantil a la Sala Boveda pel dia 29 de febrer del 2020.

L’Associació de Nens amb Càncer – AFANOC ha organitzat un nou concert de la campanya ‘Rock pels Xuklis’, que té com a objectiu captar fons per ajudar a l’entitat i donar a conèixer la realitat que pateixen els infants amb aquesta malaltia oncològica. Els fons es destinaran a finançar La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida temporal per a infants i adolescents que pateixen càncer i per a les seves famílies.

L’estada a la casa per a les famílies mentre dura el tractament a diferents hospitals de Barcelona és gratuïta. Les campanyes de captació de fons de l’entitat serveixen, precisament, per garantir aquesta sostenibilitat. El pròxim 29 de febrer del 2020, la Sala Boveda acollirà un cartell on el rock i el heavy seran els principals protagonistes.

Les tres bandes convidades són: Bastärds Lemmy Tribute Band, The Slavers i Rosie's Rock Band. Les entrades tenen un preu de 10€ i ja es poden comprar a través del web d’esdeveniments Notikumi. També es pot comprar una entrada fila 0 amb un preu de 5€, en forma de donatiu.

Data: 

Dissabte 29 febr

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
administracio@afanoc.org
Organitzador: 
AFANOC