Rua Saltimbanqui: circ, música, tallers

 Font:
Tortosa
Dissabte, 19/01/2019

És una festa de circ, música i participació ciutadana. El Circ és un art universal i transversal que representa varies disciplines, amb un llenguatge simbòlic, que arriba a tota la població i entenen totes les cultures del món.

Programació Saltimbanqui!

19 de gener

  • de 12 a 14 h

Rua itinerant al Parc Municipal de Tortosa, amb la Brigada Clown de SabaCirc l'humor de Art-tic shows, el compromís social de Reus Circ Social i els Pallasos Perillasos, la música popular de La Tuna Folk .Els nostres amics de Boctukada ens faran xalar amb el seu espectacle de música, al tremendo ritme de la batucada! Podeu vindre disfressats ;)

  • de 16.30 a 18.30 h

Taller de Clown i Emocions al Centre Civic Ferreries amb el director de Sabacirc, Toni Porcar
Places limitades, inscripció gratüita. Clown, és un codi de llibertat que permet afavorir la inclusió social, desenvolupant la imaginació, la participació i les emocions. Jugar, explorar i riure, amb la mascara més petita del món, el Nas Vermell.

20 de gener

  • de 12 a 14 h

Tallers de Circ a l'Espai Coll de l'Alba, monocicle, diàbolo,xanques, plats xinos i tota mena de malabars. Podeu vindre disfressats ;) Entrada Lliure

  • de 14 a 16 h

Dinar Popular amb la Brigada Clown. Dinar de somriures!

I de 12 a 19 h Vermut a l’Espai i Música i Dj's Non-Stop
Fantàstics Sets de Soul – Funk – Swing – Reggae - Freestyle, amb DJ Paulittle, Dj Edelswing Dj Vaemaes , Dj Lluna de nit i el col.lectiu Black Fly

Preus

10€ grans 5€ xiquets. (reserva anticipada)

Data: 

Dissabte 19 gen

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació Espai Coll de l'Alba
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectespai@gmail.com