Concert amb Ruben Simeo i la Cobla Ciutat de Girona

Ruben Simeo i la Cobla Ciutat de Girona
Dissabte, 30/03/2013

Dissabte 30 març a les 19h, a la sala de cambra de l'Auditori de Girona ens espera un concert amb el concertista de trompeta Ruben Simeo i la Cobla Ciutat de Girona.

El proper dissabte 30 de març , la cobla Ciutat de Girona oferirà un concert amb el concertista de trompeta Ruben Simeo, sota la direcció de Jesús Ventura. Ruben Simeo, és un dels joves trompetistes amb més projecció i prestigi internacional.

El programa del concert està format per Tocs de festa de Josep Maria Ruera, Comiat d’Agusti Pedrico, Els gegants de la ciutat de Ricard Viladesau, Suite en Re Major de G.F.Haendel (arranjament de J.M.Serracant), concert per a dues trompetes de Antoni Vivaldi (arranjament de Carles Martí), Els tres tambors de Joaquim Serra, Una mitja virtut de Josep Blanch, Hylda de J.Reynaud (arranjament de Jordi León) i Carnaval de Venècia de S.A.Arban (arranjament de Jesús Ventura).

Ruben Simeo interpretarà com a solista Suite en Re Major, Hylda i Carnaval de Venècia, i Concert per a dues trompetes serà interpretat per Ruben Simeo i David Hidalgo, trompeta de la cobla.

Lloc: Sala de Cambra de l’Auditori de Girona

Dia i hora: 30 de març a les 19 h

Entrades a 10€, amb descomptes per a majors de 65, menors de 26, persones aturades i jubilades.

Compra d’entrades a les taquilles, per Internet o trucant al 902 091 722

Data: 

Dissabte 30 març

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@coblaciutatdegirona.com