Run4Cancer 2020

Cartell del 'Mou-te pel càncer' 2020. Font: Fundació Oncolliga Girona
Figueres
Diumenge, 09/02/2020

El ‘Mou-te pel càncer’ és una cursa solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona que se celebrarà el 9 de febrer en commemoració del Dia Mundial Contra el Càncer.

La Fundació Oncolliga Girona organitza una nova edició del ‘Mou-te pel Càncer’, la cursa solidària amb l’objectiu de recaptar fons per les persones amb càncer i els seus familiars. El Run4Cancer del 2020 se celebrarà el 9 de febrer coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer, que tindrà lloc el dia 4 de febrer.

La cursa solidària tindrà dues modalitats de cursa: una de 5km pensada per tots els públics i per fer-la en família i una altra de 10km. Els recorreguts són circulars i són bàsicament urbans. El Run4Cancer ofereix curses a 8 poblacions diferents de les comarques on l’entitat té delegacions. Aquestes poblacions són: Palafrugell, Salt, Riudellots de la Selva, Tossa de Mar, Figueres, Porqueres, Olot i Planoles.

La inscripció a la cursa té un preu de 10€ que inclou un esmorzar per a tothom i samarretes per totes les persones inscrites en línia. En l’organització de la jornada col·laboren diverses empreses com Seat, Gran Jonquera, Rotary, Armacell o administracions com l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Data: 

Diumenge 09 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Oncolliga Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@oncolligagirona.cat