Ruta teatralitzada de la mà d'Artixoc: Viatge a la botiga de l'àvia. Memòria històrica

Cartell
Barcelona
Divendres, 18/09/2020 fins Dissabte, 14/11/2020

l'Associació Artixoc organitza rutes teatralitzades per promoure i donar a conèixer el patrimoni del barri barceloní de Sants-Montjuïc i recuperar la memòria històrica.

Artixoc, una organització sense ànim de lucre fundada el 1998 ofereix diferents rutes pel Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Ja estan obertes les inscripcions a la ruta "Viatge a la botiga de l'àvia" que des del 18 de setembre donarà a conèixer els secrets dels establiments antics de Sants Hostafrancs. Inclou degustació. Recuperem la memòria i el passat dels nostres barris. Una visita especialment pensada per a públic familiar. Tindrà lloc tots els divendres a les 18.30h i els dissabtes a les 10.00h fins al 14 de novembre del 2020

Requisits: Inscripció prèvia. Formulari d'inscripció en aquest enllaç.
Cal ser-hi 15 minuts abans de l’activitat.
Lloc de sortida: Creu Coberta Meeting Point: Carrer de la Creu Coberta, 26, 08014 Barcelona.

És una activitat amb totes les mesures de prevenció i protecció de la Covid-19
Preu general: 7€. Preu reduït: 5€ (caldrà acreditar-ho) associats a entitats de Sants-Montjuïc, persones a l’atur, família nombrosa, família monoparental, infants fins a 12 anys, persones de 65 i més, persones amb diversitat funcional.

Per a més informació podeu accedir al formulari de contacte.

Té el suport de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). En col·laboració amb l’ Associació de Comerciants Creu Coberta. Programa “Behind Barcelona” i “Citizens for a sustainable World”

Data: 

Divendres 18 set

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Artixoc
Correu electrònic de l'organitzador: 
artixoc@gmail.com