Rutes en bici per Barcelona amb Bicibarris

Recorrent el carrers de Barcelona en bicicleta
Barcelona
Diumenge, 29/10/2017 fins Diumenge, 03/12/2017

Aquest programa de sortides guiades apropen a diferents realitats socials, culturals, històriques, etc., dels barris de la ciutat a partir d'un eix temàtic que es tria cada any.

Bicibarris està organitzat cada tardor per Biciclot i La Ciutat invisible i va adreçat a totes aquelles persones i famílies que tinguin prou domini amb la bici per anar en grup.

S'hi pot participar amb bicicleta pròpia o fer bé fent una reserva prèvia a Biciclot. A cada itinerari es compta amb el suport de personal de Biciclot que fan de mecànics o mecàniques en ruta, així com de monitors o monitores. Per part de La Ciutat Invisible fan de guies.

Les inscripcions són gratuïtes, però les places són limitades i hi ha algunes condicions, com ara que menors de set anys han d’anar a la cadireta d’una bicicleta portada per una persona adulta, i fins als 16 anys s'ha de comptar amb l'acompanyament també d'una persona adulta.

Les quatre sortides previstes per aquesta tardor són:

  • Eixample: 29 d'octubre.
  • Les Corts: 5 de novembre.
  • Ciutat Vella: 12 de novembre.
  • Sant Martí: 3 de desembre.

Totes les sortides tenen lloc de 10:30 a 14:00 hores. Pots tenir més informació a partir d'aquest enllaç.

Les inscripcions s’obren 15 dies abans de cada sortida. Es poden fer entrant a “Properes sortides bicibarris”, on apareixerà la sortida que tingui les inscripcions obertes. També es pot trucar al telèfon 933077475 o escriure a inscripcions@biciclot.coop.

Data: 

Diumenge 29 oct

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Biciclot i La ciutat invisible
Correu electrònic de l'organitzador: 
-