Sant Jordi al Raval de Barcelona

Una rosa vermella en un llibre per representar els components principals de la diada de Sant Jordi. Font: Llicència CC Unsplash
Barcelona
Diumenge, 23/04/2023

La Fundació Tot Raval organitza una diada diferent, participativa i comunitària, amb l'objectiu de reforçar els col·lectius i espais de convivència del barri i enfortir la xarxa veïnal.

La diada de Sant Jordi és una jornada especial per a la ciutadania, en la qual la felicitat, el color i la il·lusió en són protagonistes. Des de la Fundació Tot Raval fa més de deu anys que, cada 23 d'abril, organitzen activitats i tallers des d'una mirada intercultural per posar el focus en la diversitat i els components culturals que compartim, relacionats amb la literatura i la tradició oral. L'objectiu principal és forjar un punt de trobada festiu que fomenti les cultures populars del barri.

Des de les 11 h del matí fins a les 19 h de la tarda, gràcies a la col·laboració d'una seixantena d'entitats, la rambla del Raval, a Barcelona, s'omplirà de paradetes de llibres i roses, i també d'articles i materials artesanals fabricats per les usuàries. A més, se celebraran activitats i tallers, com contacontes, presentacions de llibres, actuacions musicals i de dansa i, fins i tot, es podrà gaudir d'un punt de lectura infantil i d'un concert de cançó catalana, dansa boliviana i de capoeira.

Una jornada enfocada a tota la ciutadania interessada a descobrir la diversitat i les diferents mirades que pot oferir la diada de Sant Jordi.

Data: 

Diumenge 23 abr

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Tot Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org