SARAB: espectacle de circ palestí

 Font:
Barcelona
Dissabte, 11/05/2019 fins Diumenge, 12/05/2019

Els propers 11 i 12 de maig, a les 20h i a les 18h respectivament, la companyia de circ palestina Palestinian Circus School, representarà SARAB, que mostra la situació dels refugiats d'arreu.

Com a part de la campanya Palestina Batega, els propers 11 i 12 de maig, la companyia de circ palestí The Palestinian Circus School representarà el seu espectacle SARAB, que posa de manifest la situació dels refugiats d'arreu: desesperada, emboscada i esperançadora.
Ambdues funcions se celebraran a l' Ateneu Popular 9 Barris (C/Portlligat, 11-15) de Barcelona a les 20h el dissabte 11 i a les 18h el diumenge 12.
SARAB ('miratge' en àrab) és la representació de la història que viuen les persones que busquen refugi, en totes les seves etapes. L’obra està dirigida per Paul Evans, director i coreògraf de circ i teatre internacional, que ha basat bona part del seu treball en la reflexió entorn de l’ésser humà.

Entrades ja a la venda
La campanya Palestina Batega és una iniciativa de l'ACP per donar la veu al poble palestí mitjançant expressions culturals com la música, el cinema, el circ, el teatre i la poesia. Es va iniciar a mitjans de l’any 2018 i, fins al moment, ha inclòs iniciatives com un cicle de concerts i un cicle de cinema.
SARAB és un projecte conjunt de l’Associació Catalana per la Pau i l’Ateneu Popular 9 Barris que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i la col·laboració de la Comunitat Palestina de Catalunya i la Casa Palestina.

Per conèixer més informació sobre el projecte

Data: 

Dissabte 11 Maig

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.acp@gmail.com