Say It Loud al Pati!

 Font:
Barcelona
Dissabte, 06/07/2019 fins Diumenge, 07/07/2019

El proper cap de setmana del 6 i 7 de juliol, el Say It Loud s’instal·la al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris, dins del cicle de “L’Estiu, al Pati”.

A Nou Barris, la tercera edició de l’Estiu, al Pati!, el cicle de música i espectacles d’estiu que se celebra al Pati del Districte de Nou Barris, és ja rere la cantonada, preparat per fer-nos gaudir com mai i demostrar-nos que sí, que sens dubte està a l’alçada de qualsevol altre cicle d’espectacles de la ciutat. Amb alguns afegits: té un marcat component inclusiu i social, està pensat per a tots els públics i combina propostes “de km 0” amb d’altres d’internacionals de primer nivell.

El festival Say It Loud és un cicle de música i cultura afroamericana que se celebra durant el mes d’octubre a diversos equipaments públics de la ciutat. Enguany el cicle L’Estiu, al Pati! ofereix una edició d’estiu amb la mateixa filosofia i qualitat de propostes musicals. Un cap de setmana ple de música intergeneracional d’orígens i gèneres ben diversos.

En aquesta edició, el Say It Loud al Pati! tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol i comprendrà les següents actuacions musicals:

  • Dissabte 6 de juliol

19H - JAMAIKIDS: Espectacle musical per a tota la família.

21H - LA GOZADERA: Una autèntica orquestra de salsa brava que farà moure el cos fins i tot als més tímids!

23H - ALMA AFROBEAT FEAT MARGA MBANDE: L’encarnació perfecta de la ciutat on resideix la banda (Barcelona) i la música que toca (modern afrobeat).

  • Diumenge 7 de juliol

19H - LALI BEGOOD “FUTUR-OH!”: Un espectacle que desborda energia i humor

20H - KARAMBA: Una barreja cultural potent, que dóna lloc a un estil que fusiona elcha-cha, el bogaloo, la timba i la salsa amb el rap i el hip hop.

22H - HOT 8 BRASS BAND: La brass band més popular de New Orleans de les darreres dues dècades portarà al Pati de Nou Barris la seva combinació explosiva de vents en un concert que serà memorable.

Data: 

Dissabte 06 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Quesoni Coop
Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperativa@quesoni.cat