‘Segle XXI: temps d’emergències. Què tenen a dir la justícia ambiental, la justícia global i l’ecofeminisme?’

Cartell ‘Segle XXI: temps d’emergències. Què tenen a dir la justícia ambiental, la justícia global i l’ecofeminisme?’. Font: ODG
Dimecres, 16/09/2020
(En línia)

El webinar tractarà de posar llum sobre el moment actual, connectant-ho amb la justícia ambiental i global.

Lafede.cat i l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) organitzen pel dimecres 16 de setembre el webinar ‘Segle XXI: temps d’emergències. Què tenen a dir la justícia ambiental, la justícia global i l’ecofeminisme?’. Es podrà seguir per la plataforma Zoom de 18.00 a 19.30 hores i per participar-hi cal fer la inscripció a través d’aquest enllaç. El webinar tractarà de posar llum sobre el moment actual, connectant-ho amb la justícia ambiental i global.

Així, es farà una mirada imprescindible per entendre els reptes del segle XXI, i posicionant l’ecofeminisme com a marc d’acció per enfrontar-lo i també s’aprofundirà en les articulacions possibles i necessàries per enfrontar aquests reptes. En la conferència, introduïda i moderada per Anna Pérez i Alfons Pérez, hi formaran part:

  • Raúl Zibechi, escriptor i activista uruguaià, dedicat a l’estudi i el treball amb Moviments Socials a Amèrica Llatina.
  • Tatiana Roa, coordinadora general Censat Agua Viva – Amigos de la Tierra Colombia.
  • Horacio Machado, professor de Sociologia de la Universidad Nacional de Catamarca.
  • Yayo Herrero, antropòloga, enginyera i educadora social. Professora, investigadora i activista ecofeminista.
Data: 

Dimecres 16 set

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Lafede.cat