Segon taller per a educadors/es en el lleure ‘Mou la noviolència’

Segon taller per a educadors/es en el lleure ‘Mou la noviolència’
Barcelona
Dimecres, 06/11/2019

Es donarà a conèixer el projecte, dirigit especialment a persones provinents del món educatiu i que vulguin treballar la no-violència, especialment escoles i instituts.

El Grup de Treball en No-violència Cristiana de Cristianisme i Justícia ha impulsat el projecte que porta per títol ‘Mou la noviolència’. A través d’una pàgina web, es donen eines i recursos que serveixin per dinamitzar sessions i activitats de formació per tal d'afrontar i transformar els conflictes des de la perspectiva no-violenta. S'adreça a entitats dedicades a l'àmbit de la justícia global i la pau i a professionals provinents del món educatiu, tant pel que fa a l’educació formal com a la no formal.

Per donar-lo a conèixer, l’entitat ha organitzat un taller per a educadors i educadores de lleure que tindrà lloc el dimecres 6 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores a l’Espai Societat Oberta (C. Sant Eusebi 29, de Barcelona). Aquest encontre va dirigit especialment a persones provinents del món educatiu i que vulguin treballar la no-violència als seus espais de procedència, especialment escoles i instituts. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 06 nov

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@fespinal.com
Organitzador: 
Cristianisme i Justícia