Segona Conversa Pedagògica 'Pensar amb les mans'

Noia amb una bossa que porta l'eslògan 'Escuelas de Oportunidad'. Foto: El Llindar
Barcelona
Dimarts, 03/12/2019

L’organitza El Llindar per generar i compartir coneixement amb relació a l'aprenentatge i ajudar a plantejar possibles escenaris que repensin el sistema educatiu.

Des d'El Llindar es posa en marxa la segona Conversa Pedagògica per generar i compartir coneixement amb relació a l'aprenentatge i ajudar a plantejar possibles escenaris que repensin el sistema educatiu i, fins i tot, la política educativa. Tindrà lloc el pròxim 3 de desembre de 18.00 a 20.00 hores a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (C. Sant Pere Més Baix, 7). L'acte és obert però l'aforament és limitat i cal inscripció prèvia via formulari online o enviant un correu a ebuch@elllindar.org.

Aquesta vegada, la conversa porta per títol ‘Pensar amb les mans’ i girarà al voltant de les noves metodologies educatives i els nous entorns d'aprenentatge que s’estan impulsant al paisatge educatiu a Catalunya, en general, i a l’entitat, en particular, posant al professional al centre del debat. Hi formaran part la filòsofa Marina Garcés, Susanna Tesconi, dissenyadora d'entorns d'aprenentatge i investigadora i professionals de l'equip educatiu d'El Llindar. Facilitarà la conversa l'Aina Tarabini.

Data: 

Dimarts 03 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
El Llindar
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@elllindar.org