Segona edició de la jornada 'Salut mental i jo'

 Font:
Barcelona
Divendres, 17/01/2020

El Grup Som Via organitza a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona la segona edició de la Jornada 'Salut Mental i Jo' sota el títol '10 Mirades de Futur'.

La Jornada té la voluntat de normalitzar i sensibilitzar sobre la malaltia mental, així com reivindicar el rol de la primera persona, la importància de la prevenció, la recuperació i el fet que la salut mental és avui una qüestió col·lectiva que afecta a tothom.

L’edició d’aquest any coincideix amb el 25è aniversari del Grup SOM VIA, una ocasió per donar un pas endavant a la mirada panoràmica de la malaltia, potenciar vincles i emocions.

L’acte serà conduït per la periodista, llicenciada en Psicologia i doctora en comunicació, Silvia Cóppulo i consta de dues parts. En una primera part, la presentadora establirà una conversa amb protagonistes del món de la comunicació, l’educació i la cultura, que compartiran la seva visió, vivència i percepció sobre la salut mental, la prevenció i la recuperació.

La segona part de la Jornada la liderarà la Dra. Rosa Casafont, metge, especialista en neurociències i salut laboral i formadora d'equips professionals en els àmbits de salut, educatiu i social.

La Jornada és oberta a tothom, tot i que està particularment dirigida a estudiants, professionals i directius de l’atenció social i sanitària en l’àmbit de la salut mental.

Inicialment calendaritzada per al divendres 18 'octubre del 2019, la jornada ha quedat reprogramada per al 17 de gener del 2020.

Data: 

Divendres 17 gen

Hora: 

09:00

Organitzador: 
GRUP SOM VIA
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@somvia.org