Segona sessió informativa sobre les subvencions de la DGACC

Segona sessió informativa sobre les subvencions de la DGACC
Barcelona
Dimecres, 31/07/2019

Servirà per explicar les principals característiques de la convocatòria, en especial dels projectes i de les activitats que inclou la línia F.

En motiu de l’obertura de la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza una sessió informativa per presentar les principals novetats d’aquest ajuts, en especial els que van destinats als projectes i les activitats que inclou la línia F.

Tindran lloc el proper dimecres 31 de juliol a les 16.00 hores a la Sala d’Actes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Barcelona (Passeig del Taulat, 266-270). En aquesta que convocatòria se subvencionen els programes de caràcter comunitari, de promoció del voluntariat i enfortiment de l'associacionisme, i de promoció i reconeixement del poble gitano. Per assistir-hi, cal fer la inscripció a través d’aquest formulari.

Data: 

Dimecres 31 jul

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària
Correu electrònic de l'organitzador: 
-