Seminari d'educomunicació per a la justícia glocal

Fotografia de la primera edició del 'Seminari d'educomunicació per a la justícia glocal'
Barcelona
Divendres, 01/02/2019 fins Divendres, 15/03/2019

Entre l'1 de febrer i el 15 de març, es realitzarà la segona edició d'aquesta formació. Serà els divendres a la tarda i els dissabtes al matí, a diferents espais de la ciutat de Barcelona.

"L'educomunicació ens situa en un rol compromès amb el món i l’entorn, i al mateix temps, ens engresca amb la idea de transformar la realitat. Fa confluir metodologies actives que provenen tant de l'educació com de la comunicació, des d’una perspectiva crítica". Així expliquen les associacions elParlante i Teleduca el que subjau darrere del terme educomunicació.

Per aprofundir en aquest concepte i promoure i millorar les pràctiques educomunicatives a la ciutat de Barcelona, posen en marxa la segona edició del 'Seminari d'educomunicació per a la justícia glocal'.

El curs proposa un acostament teòric i pràctic i pretén impulsar la construcció col·lectiva d'un marc conceptual que resulti enriquidor per a la ciutat, els seus barris i la seva gent.

El seminari consta de tres mòduls presencials, que es realitzaran els divendres de 16.00 a 20.00 hores i els dissabtes de 9.00 a 13.00 hores.

El primer mòdul portarà per títol 'Educomunicació interseccional i comunicació no violenta' i es desenvoluparà els dies 1, 2 i 8 de febrer, al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. El segon serà 'Pràctiques a Barcelona i arreu del món' i tindrà lloc el 9, 15, 16 i 22 de febrer, a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Per acabar, el tercer mòdul serà 'Educomunicació per a la justícia glocal aplicada al nostre entorn' i es realitzarà el 23 de febrer i l'1, 8, 9 i 15 de març, també al Campus de la Ciutadella de la UPF.

La formació s'adreça a diversos col·lectius professionals: professorat de primària i secundària, tècnics i tècniques d’intervenció social, artistes, persones emprenedores i persones implicades en entitats del tercer sector.

Hi ha 25 places i la inscripció ja està oberta.

Data: 

Divendres 01 febr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
elParlante i Teleduca
Correu electrònic de l'organitzador: 
-