Seminari en línia ‘Desplaçades pel gènere’

 Font:
Dimecres, 27/05/2020
(En línia)

El seminari en línia de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat sobre desplaçaments forçats per motius de gènere en contextos de conflictes armats tindrà lloc dimecres 27 de maig al matí.

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) organitza el seminari en línia ‘Desplaçades pel gènere: desplaçaments forçats per motius de gènere en contextos de conflictes armats’ per crear un espai per a la reflexió col·lectiva i l’intercanvi d’experiències sobre la motivació de gènere en les situacions de desplaçament forçat.

Pretén amb aquesta trobada especialitzada i des de la perspectiva de gènere mostrar com els conflictes armats tenen impactes específics en les dones i agreugen les desigualtats preexistents. Es tractarà el terme conflicte armat amb especial atenció a les realitats diverses i complexes que afronten dones als països d’origen, en les fases de trànsit, en les societats d’acollida i en les respostes que la institució de l’asil dona a aquestes problemàtiques.

El seminari tindrà lloc dimecres 27 de maig al matí, a les 9:50 h i s’impartirà en català i castellà. És gratuït però requereix inscripció prèvia, ja que les places són limitades (50 places).

Està dirigit a institucions, entitats i teixit associatiu que abordin temàtiques com l’asil, el refugi, migracions, feminismes, col·lectiu LGTBI, racisme, justícia, pau i defensa de drets humans. Així com a personal tècnic i polític de les administracions públiques, treballadors/es i educadors/es socials, personal d’entitats de cooperació, asil, immigració o drets humans, activistes de DDHH i el conjunt de la ciutadania compromesa i preocupada pel respecte i garantia dels drets humans

Podeu consultar el detall de la programació del seminari en aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 27 Maig

Hora: 

09:50

Correu electrònic Organitzador: 
ccar@ccar-cear.org
Organitzador: 
Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat