Seminari ‘Fronteres, educació i refugi’

Seminari ‘Fronteres, educació i refugi’
Dimecres, 26/06/2019

Tractarà sobre les accions en l’acollida, la incorporació i la integració de persones refugiades que duen a terme les universitats i institucions d’educació superior.

El seminari Fronteres, educació i refugi, organitzat del 26 al 28 de juny a la Facultat de Lletres de la Universitat de Múrcia, esdevindrà un espai de trobada en què es debatrà i es realitzaran treballs sobre les accions i activitats en l’acollida, la incorporació i la integració de persones refugiades que duen a terme tant les universitats com altres institucions d’educació superior. També servirà per reflexionar al voltant de la vinculació d’aquests organismes amb entitats de la societat civil que participen en els processos d’acollida.

La Fundació Solidaritat de la UB formarà part del seminari, amb el seu director Xavier López, que participarà a la taula rodona ‘El paper de les universitats en la integració de les persones refugiades: experiències i reptes’ en què també presentarà l’experiència del Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte. La Universitat Oberta de Catalunya hi presenta, mitjançant un pòster, les accions que es porten a terme en matèria de l'acollida de persones refugiades i sol·licitants d'asil.

Data: 

Dimecres 26 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Universitat de Múrcia