Seminari ‘Innovació i Reptes Socials a Catalunya’

Seminari ‘Innovació i Reptes Socials a Catalunya’
Barcelona
Dimecres, 18/09/2019

Servirà per presentar formalment l’Agenda d’Innovació Social a Catalunya per al període 2019-2021 i es debatrà sobre la seva implementació.

El dimecres 18 de setembre, al Palau Macaya de Barcelona (Pg. Sant Joan, 108), tindrà lloc el seminari ‘Innovació i Reptes Socials a Catalunya’ que pretén analitzar quin és l’estat de l’ecosistema de la innovació social a Catalunya, i donar a conèixer diverses experiències de països capdavanters en la matèria, com són el Regne Unit i el Canadà. L’aforament és limitat i les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d’aquest formulari.

L’esdeveniment servirà per presentar formalment l’Agenda d’Innovació Social a Catalunya per al període 2019-2021 i es debatrà sobre la seva implementació. La Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (CTI), organitzadora del seminari, pretén enfortir el desenvolupament social i econòmic de Catalunya per mitjà de la cooperació estable entre les universitats, les administracions públiques, les empreses i les organitzacions de la societat civil.

Data: 

Dimecres 18 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Plataforma Coneixement, Territori i Innovació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@plataformacti.cat