Seminari: Intel·ligència Natural aplicada a la Innovació Social

 Font:
Olot
Divendres, 29/09/2023 fins Dissabte, 30/09/2023

Què passaria si poguéssim aprofitar la Intel·ligència Natural per accelerar la innovació als nostres dies i així poder desenvolupar noves capacitats, construir organitzacions àgils i creatives i territoris sans i resilients?

Des de Balkar Earth, la comunitat d'aprenentatge de Resilience Earth, creiem que és possible auto-renovar-nos i transformar l'actual sistema de valors degeneratius en un nou sistema de valors basats en la regeneració.

Per això proposem un seminari sobre Intel·ligència Natural impartit per Leen Gorissen, biòloga especialitzada en ecologia, ciències de la transició, regeneració i innovació bio-inspirada, i fundadora de Centre4NI.

Serà una formació on adquirir coneixements innovadors de les ciències de la vida, aproximant-nos als últims avenços en biomimesi, biofília, permacultura i disseny regeneratiu, és a dir, totes aquelles disciplines inspirades en la natura sota el paraigües de la Intel·ligència Natural. Aprofundirem en els patrons d'èxit i les estratègies de la Natura, i com aquests poden inspirar nous models per crear territoris i comunitats més resilients.

Les metodologies emprades durant el seminari seran: Story telling, essence thinking, experiential learning, systems thinking & operating.

Serà una formació presencial impartida en anglès que tindrà lloc a Olot el 29 i 30 de setembre. Horaris: Divendres de 15h a 19h i dissabte de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h.

Preu del seminari: 150€ (135€ si la inscripció és abans del 30 d'agost)

Possibilitat de pagament fraccionat. Possibilitat de formació becada. Contactar amb comunicacio@resilience.earth

Data: 

Divendres 29 set

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Resilience Earth
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@resilience.earth