Seminari internacional de Justícia i Pau d’Europa a Barcelona

Seminari internacional de Justícia i Pau d’Europa a Barcelona
Barcelona
Divendres, 28/09/2018

Sota el títol ‘Aigua: font de vida. Un dret humà i una responsabilitat per a Europa’, la trobada s’emmarca en els actes de celebració del 50è aniversari de l’entitat.

Justícia i Pau Barcelona celebrarà el seu 50è aniversari albergant el proper seminari internacional de Justícia i Pau d’Europa. La trobada tindrà lloc del 28 al 30 de setembre i pretén ser un espai de formació i reflexió obert a tothom.Amb el títol ‘Aigua: font de vida. Un dret humà i una responsabilitat per a Europa’, el seminari analitzarà, des de diferents perspectives, la problemàtica de l’accés i l’ús de l’aigua a escala mundial.

El seminari està obert a tots els públics i té un cost total de 95 € per a aquelles persones que vulguin participar de la trobada de divendres a diumenge (inclou 2 sopars, 2 dinars, 2 coffee breaks, el transport en autocar fins al Delta i els materials de la trobada). Aquelles persones que vulguin participar només d’algunes activitats podeu consultar el cost escrivint un e-mail a premsa@justiciaipau.org o trucant al 93 317 61 77.

La inscripció online ja està oberta.

Consultar el programa d’actes

Data: 

Divendres 28 set

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Justícia i Pau