Seminari: Municipalisme, cooperativisme i sobiranies

Cartell del seminari. Font: Fundació Roca Galès
Barcelona
Dissabte, 16/11/2019

La Fundació Roca Galès organitza un seminari per compartir experiències i pràctiques que fomentin una política econòmica transformadora.

La Fundació Roca Galès ha organitzat el seminari ‘Municipalisme, cooperativisme i sobiranies’, un espai de treball per intercanviar i compartir experiències que fomentin una política econòmica transformadora. El proper dissabte 16 de novembre, l’Anònima acollirà una jornada adreçada a activistes municipalistes, cooperativistes i populars per avançar en la construcció de la sobirania econòmica.

Entre altres coses, la jornada serà una oportunitat per debatre sobre com fer del municipalisme una eina d’autodeterminació política. A més, les persones assistents podran reflexionar sobre com transferir experiències públiques i comunitàries d’àmbit local a altres municipis i com elaborar una política pública transformadora.

La inscripció al seminari té un preu de 15€ i inclou el material, els àpats (esmorzar, dinar i berenar) i el servei de canguratge. El programa sencer ja es pot consultar i les inscripcions s’han de fer en el següent formulari.

Data: 

Dissabte 16 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Roca Galès
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@rocagales.cat