Sessió de co-creació des de la comunitat de Can Batlló

L’objectiu del taller és dotar d’un recurs que faciliti la consolidació i l’ampliació de l’economia social, solidària i comunitària. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 06/05/2019

El 6 de maig, Coòpolis organitza el taller a Can Batlló, Barcelona.

El proper dilluns 6 de maig a les 19.00 h, Coòpolis organitza la sessió ‘Com s’articula la col·laboració entre la comunitat d’incubació i Can Batlló com a equipament d’autogestió comunitària?’.

L’objectiu del taller és dotar d’un recurs que faciliti la consolidació i l’ampliació de l’economia social, solidària i comunitària tot desplaçant l’economia capitalista extractiva.

A banda de la pregunta inicial, la sessió vol respondre a les qüestions ‘Quins mecanismes d’interacció hauríem d’accionar entre les iniciatives de Can Batlló i la nova comunitat d’incubació per afavorir el conjunt del barri en tots els àmbits?’ i ‘Com interacciona la comunitat d’incubació amb les iniciatives que formen part de Can Batlló i amb el seu entorn proper?’.

L’activitat parlarà de com el que ja és un conjunt d’equipaments d’autogestió comunitària acull i es relaciona amb la formació d’una nova comunitat entorn a la incubació de projectes de l’economia social, solidària i cooperativista.

També parlarà de com projectes sorgits a Can Batlló com la fusteria, el garatge o la impremta poden col·laborar i enriquir-se dels projectes incubats. I com una comunitat d’incubació de ciutat s’implica i aporta al barri que l’acull.

La sessió analitza si cal establir mecanismes de participació, gestió d’usos d’espais i altres recursos i quines complementarietats i sinergies es poden establir.

Per assistir a l’esdeveniment, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 06 Maig

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
coopolis@bcn.coop
Organitzador: 
Coòpolis