Sessió formativa de voluntariat pel programa Cercles

Trencaclosques. Font: Pixabay
Barcelona
Dijous, 06/09/2018

S’aprofundirà sobre el projecte d’inserció social de delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva i dels requisits necessaris per fer voluntariat.

El programa CerclesCat, d’acompanyament i supervisió a delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva, està buscant persones voluntàries que ofereixin suport a la persona que va cometre el delicte sexual, sempre sota la supervisió d’un professional. Per això, Cercles organitza una sessió informativa on s’aprofundirà sobre el programa i els requisits que calen per fer voluntariat.

El projecte posa un èmfasi especial en la prevenció de la violència i la seguretat ciutadana, sent el lema “no més víctimes” el que uneix a totes les persones participants del projecte: penats, professionals i voluntariat.

Formació

El Voluntariat a CerclesCat és més que un valor afegit; la seva col·laboració és fonamental per al desenvolupament del projecte. La persona voluntària rep una formació i un suport específic per poder desenvolupar la seva tasca. Els requisits per a poder fer voluntariat són:

- Ser major d’edat

- No tenir antecedents penals

- Superar la formació inicial de CerclesCat

Si tens motivació per participar en un projecte innovador que vetlla per la seguretat ciutadana, pots contactar amb Anna Montes, al correu annamontesalcaraz@gmail.com o al telèfon 627551067.

Data: 

Dijous 06 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Centre Cívic de Can Basté
Correu electrònic de l'organitzador: 
annamontesalcaraz@gmail.com