Sessió fotogràfica de #RavalKm0 a la Rambla del Raval

Àvia i neta. Autoria: Tot Raval i Impulsem
Barcelona
Dissabte, 14/07/2018

Les fotografies inspiraran la il·luminació de Nadal d’alguns carrers del Raval de Barcelona, en el marc d'un projecte comunitari que fomenta la dinamització social i comercial del barri.

La Fundació Tot Raval i Impulsem conviden totes les persones que viuen, treballen o tenen un comerç al barri a participar en la sessió fotogràfica que es farà a la Rambla del Raval de 9.30 a 18 hores.

Aquesta acció posa en marxa l’edició de 2018 del projecte #RavalKm0. La proposta d'enguany és fotografiar parelles de net o neta i avi o àvia que podran esdevenir protagonistes de les llums de Nadal del barri.

Si et vols inscriure per concretar una hora i fer-vos les fotos, omple el formulari online o bé dirigeix-te el dia 14 de juliol directament a la carpa que hi haurà a la Rambla del Raval mentre s'estarà fent la sessió fotogràfica.

#RavalKm0 és el fruit del treball col·laboratiu de diferents entitats, institucions i comerços del barri que apliquen una filosofia basada en la corresponsabilitat. El projecte pretén crear noves oportunitats formatives i ocupacionals.

La creació de l'enllumenat de Nadal engega processos econòmicament viables que milloren la qualitat de vida al Raval, promou el comerç de proximitat i alhora intenta mostrar el vessant més creatiu, innovador i productiu del barri.

Data: 

Dissabte 14 jul

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Tot Raval i Impulsem