Sessió informativa: “Acompanyament de joves en el seu procés d’emancipació”

Voluntària amb un jove extutelat. Font: Punt de Referència
Barcelona
Dimarts, 26/09/2017

Punt de Referència organitza una xerrada dirigida al voluntariat disposat a acompanyar joves extutelats. L’acte tindrà lloc el 26 de setembre a les 19h.

L’entitat Punt de Referència ha organitzat una sessió informativa per al voluntariat que, a través dels seus projectes de mentoria, vol acompanyar joves extutelats en el seu procés d’emancipació. En aquest sentit, la sessió serà un punt de partida per als nous mentors i mentores que vulguin apropar-se a una persona amb una realitat diferent.

Els joves extutelats han d’emprendre la vida adulta un cop surten dels centres on han viscut sota la tutela de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, comptar amb entitats i persones disposades a ajudar-los en el seu procés d’adaptació i que puguin donar-los afecte i confiança es converteix en una qüestió cabdal.

Punt de Referència ha convidat a tothom a assistir a la sessió informativa que tindrà lloc el 26 de setembre a les 19h al carrer Sant Antoni Abat, número 10 pis 3r. Durant la sessió s’explicaran els projectes de mentoria de l’entitat i s’aclariran tots els possibles dubtes. Per confirmar l’assistència, s’ha d’enviar un correu electrònic a voluntariat[@]puntdereferencia.org o trucar al telèfon de contacte de l’entitat.

Data: 

Dimarts 26 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Punt de Referència
Correu electrònic de l'organitzador: 
voluntariat@puntdereferencia.org / 93 329 74 28