Sessió informativa de voluntariat

Persones voluntàries fan pinya amb les mans després d'una activitat. Font: Xarxanet
Barcelona
Dilluns, 30/09/2019

La FCVS organitza durant el mes de setembre una trobada adreçada a persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat una sessió informativa de voluntariat adreçada a aquelles persones que volen iniciar-se en aquest món. Les persones assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat i quines accions es poden dur a terme.

La sessió informativa del mes de setembre tindrà horari de matí (10h) i de tarda (18h) amb una durada màxima d’una hora. Les persones que vulguin assistir el 30 de setembre a la trobada hauran de fer inscripció prèvia via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a promociocomunitaria@voluntaris.cat per motius d’aforament. La sessió informativa és gratuïta.

La FCVS oferirà assessorament personalitzat per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar. Aquest acompanyament s’oferirà posteriorment a la sessió informativa i s’haurà de concertar cita prèvia.

Data: 

Dilluns 30 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
promociocomunitaria@voluntaris.cat