Sessió informativa del CRAJ sobre subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per al 2019

Guardiola
Barcelona
Dijous, 10/01/2019

En aquesta sessió es parlarà dels canvis i les novetats de la convocatòria de subvencions municipals, i es donaran consells que permetin optimitzar el redactat i la presentació de projectes.

Està organitzada pel Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) amb motiu de la 'Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2019'.

La sessió la farà una persona assessora tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i de l’assesora de finançament associatiu del CRAJ.

Les inscripcions són gratuïtes i com que les places són limitades cal fer inscripció prèvia a partir del formulari en línia. Pots tenir més informació sobre la sessió escrivint a l'adreça de correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, o bé trucant al número de telèfon 93 265 52 17.

Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 27 de desembre de 2018 i 24 de gener de 2019. Consulta el document de la convocatòria amb les àrees temàtiques i els programes.

Data: 

Dijous 10 gen

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
craj@crajbcn.cat
Organitzador: 
CRAJ