Sessió informativa del projecte #SocCanvi

Cartell de la sessió informativa. Font: Fundació IRES
Barcelona
Dimecres, 18/12/2019

L’Espai Grupal per a Homes de la Fundació IRES a Barcelona organitza una primera sessió el proper dimecres 18 de desembre a les 18.30h.

La Fundació IRES ha organitzat una sessió informativa oberta per a homes que vulguin apropar-se i conèixer l’Espai Grupal per a Homes #SocCanvi. Aquest espai és un lloc de confiança i seguretat on poder posar la mirada en un mateix i en companyia d’altres homes, amb l’objectiu d’analitzar, explorar i construir altres maneres d’entendre com ser homes.

Durant la sessió es tindran en compte les demandes dels participants i s’abordaran temes com la masculinitat tòxica, les emocions i la vulnerabilitat, la cura i l’autocura, la sexualitat, l’amor i les relacions de parella, etc. Aquesta serà la primera sessió oberta a la seu de l’entitat a Barcelona, on es treballarà des de l’empatia, l’escolta activa i la comunicació.

El psicòleg del Projecte Fils, Aharon Fernández, formador i especialista en gènere i treball amb homes, serà l’encarregat d’impartir la segona edició de l’espai grupal, que se celebrarà el pròxim dimecres 18 de desembre a les 18.30h.

Data: 

Dimecres 18 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Fundació IRES
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundacioires.org