Sessió informativa sobre el servei d'atenció a la discapacitat de la UAB

 Font:
Bellaterra
Dimarts, 21/07/2015

L'Edifici L'Àgora acollirà el dimarts 21 de juliol a les 13.00h una sessió per a estudiants amb discapacitat o necessitats educatives específiques i les seves famílies per donar a conèixer els serveis del PIUNE.

El PIUNE és l'àrea de la Fundació Autònoma Solidària adreçada als estudiats de la UAB que treballa per garantir que tots i totes, al marge de les característiques psíquiques o físiques, puguin accedir als estudis superiors amb igualtat d'oportunitats i gaudir d'una vida acadèmica i social plena i autònoma.

L'àrea proporciona assessorament i suport a tota la diversitat d'estudiants que ho requereix i es coordina amb el professorat perquè puguin seguir els estudis amb èxit. Alhora, l'àrea treballa també per millorarl’accessibilitat del Campus i posa a l'abast dels estudiants suport per a la mobilitat i materials i tecnologies per fer possible el seguiment de les classes.

La Sala d'Actes de l'Edifici L'Àgora, a la Plaça Cívica del Campus de Bellaterra, acollirà el pròxim dimarts 21 de juliol de 13.00 h a 14.00 h una sessió informativa per a estudiants amb discapacitat o amb necessitats educatives específiques i les seves famílies amb l'objectiu de donar a conèixer el funcionament i els serveis del PIUNE.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 21 jul

Hora: 

13:00

Organitzador: 
PIUNE, Fundació Autònoma Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas.piune@uab.cat