Sessió informativa: Subvencions municipals 2020 de l’Ajuntament de Barcelona

Cartell de la sessió informativa
Barcelona
Dijous, 16/01/2020

Amb motiu de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2020, el CRAJ organitza una sessió informativa per parlar dels canvis i les novetats de la convocatòria així com per oferir consells a l’hora de redactar i presentar els projectes.

A més, al final de la sessió es dedicarà una estona a la resolució de dubtes sobre el certificat digital, ja que enguany el tràmit només es podrà fer telemàticament.

Data, horari i lloc:

Dijous 16 de gener a les 18h a l’Espai Jove La Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190-192).

A càrrec de:

Una persona assessora tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i l’assesora de finançament associatiu del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona.

Inscripcions:

Les inscripcions són gratuïtes i limitades i podeu inscriure-us a través del següent enllaç: Inscripció a la sessió informativa sobre la Convocatòria de subvencions municipals 2020.

Més informació:

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2020 estarà comprès entre els dies 2 i 30 gener de 2020. Més informació sobre la convocatòria a la notícia: Publicades les bases de la convocatòria de subvencions municipals 2020.

Recordeu que per a qualsevol dubte ens podeu escriure a assessoraments@crajbcn.cat o trucar-nos al 93 265 52 17!

Data: 

Dijous 16 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
assessoraments@crajbcn.com