Sessions Informatives Brigades de Solidaritat 2019- Febrer

 Font:
Barcelona
Dijous, 28/02/2019

Xerrades informatives sobre les Brigades de Solidaritat que organitza l'Associació Catalana per la Pau en col·laboració amb la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO.

Des de l’Associació Catalana per la Pau (ACP) i la Fundació Pau i Solidaritat (FPS) de CCOO plantegen les Brigades de Solidaritat com un procés d’aprenentatge en la cultura de la solidaritat, amb l’objectiu d’obtenir una visió més completa de la realitat que es viu en alguns dels països on treballen.

Consta, d’una banda, d’un procés formatiu sobre el context internacional i algunes de les principals vulneracions dels drets humans; i, de l’altra, del desplaçament a diferents països (Colòmbia, Palestina, Mèxic o RD Congo), i del coneixement directe d’aquests per boca de les comunitats i organitzacions locals que ens acullen.

A la tornada, generen un espai de trobada de totes les participants per tal de fer balanç de les experiències viscudes i donar l’oportunitat de continuar construint xarxes de solidaritat relacionades amb les realitats viscudes a cada país.

Des del 1995, més de 500 persones han format part d’aquest compromís de caràcter voluntari d’educació en la solidaritat.

Vine i informa't de com participar a les Brigades 2019!

Data: 

Dijous 28 febr

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
brigades@estiudesolidaritat.cat