Sessions (in)formatives per iniciar-se en un voluntariat

Les sessions de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) introdueixen les persones interessades en el món del voluntariat. Font: FCVS
Dilluns, 18/09/2023 fins Dilluns, 02/10/2023
(En línia)

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza formacions gratuïtes, tant presencials com en línia, per a persones interessades a ser voluntàries.

Entrar al món del voluntariat social de la mà de les entitats i de persones expertes és el que ofereix la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb les sessions (in)formatives.

Estan pensades per a persones que tenen al cap fer-se voluntàries i no s'acaben de decidir i també per a les que ja estan decidides i tenen dubtes. Es tracta d'una informació molt bàsica i que es presenta d'una manera molt amena, perquè la funció és acompanyar i fer una introducció al món del voluntariat.

Després de l'aturada de l'agost per descansar, les formacions tornen i es pot triar entre el format presencial, que es fa a la seu de la FCVS (avinguda de les Drassanes, 3, a Barcelona) o el format virtual. El 18 de setembre, a les 18 h, hi ha una sessió virtual i el 2 d'octubre, a les 11 h, una de presencial. Al web de la FCVS es pot consultar tot el calendari fins a finals d'any.

Què és el voluntariat social, com es pot col·laborar amb una entitat i quines accions es poden dur a terme són algunes de les preguntes que es responen a les sessions. L'assistència està oberta a tothom i és gratuïta, però cal fer la inscripció. Per a més informació es pot escriure a promocio.comunitaria@voluntaris.cat o bé consultar les novetats sobre formacions al web de la FCVS.

Data: 

Dilluns 18 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
promocio.comunitaria@voluntaris.cat